l 41º 15'40 N    L 001º 55'20 E
» MEDI AMBIENT
MEDI AMBIENT A PORT GINESTA
PRIVILEGIAT ENTORN NATURAL

Port Ginesta es troba al peu del Parc Natural del Garraf, entre les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, en el sector sud-oest de la denominada Serralada Litoral Catalana.

Els seus límits són la vall inferior del Llobregat, el mar Mediterrani i la depressió del Penedès. Ocupant una extensió de 12.820 hectàrees.

Es tracta d'un paisatge eminentment rocós, d'aspecte lunar , amb nombroses coves subterrànies i profunds avencs, formats per l'acció de l'aigua sobre la pedra calcària. Aquestes característiques geològiques donen també com resultat rius dintre de la muntanya i surgències naturals d'aigua dolça a la base del massís, on precisament es troba Port Ginesta.

El principal objectiu de la gestió del parc és, la preservació dels valors naturals i l'ús públic ordenat de la muntanya així com atendre totes les demandes culturals, pedagògiques i científiques que la població o entitats poden demandar.

Dins de la instal·lació portuària es troba la bella platja Cala Ginesta, una platja encaixada a la base del Parc Natural del Garraf , d'accés públic a través del port i d'un bell camí i dunes dissenyats per l'arquitecte paisatgística Bet Figueres, creadora també entre molts altres projectes del Jardí Botànic de Barcelona.
GESTIÓ MEDIAMIENTAL I CERTIFICATS INTERNACIONALS

La gestió mediambiental de Port Ginesta està certificada mitjançant auditoria sobre els criteris dels estàndards internacionals UNE-EN ISO 14001 i europeus EMAS III.

La Política Ambiental de l'empresa es basa en la millora contínua i en la interacció total de la instal•lació nàutica amb el privilegiat entorn que l'envolta.

Port Ginesta ofereix a tots els seus usuaris la possibilitat de gaudir de la nàutica sempre sota la base d'un total respecte i equilibri cap al medi ambient

AENOR EMPRESA REGISTRADA UNE-EN ISO 9001 - ER–0414/2015 AENOR SEGURIDAD Y SALUD LABORAL OHSAS 18001 - SST–013/2015 AENOR GESTIÓN AMBIENTAL UNE-EN ISO 14001 – GA-2007/0491 EMAS GESTIÓ AMBIENTAL VERIFICADA E-CAT – 000249 IQNET CERTIFIED MANAGEMENT SYSTEM MIEMBRO DE A.C.P.E.T.
info@portginesta.com / tel. +34 93664 3661 / +34 677 527 009
FacebookInstagramYoutube