20/06/13 SIMULACRE CONTRA INCENDIS A PORT GINESTA

El passat 20 de juny es va realitzar un simulacre contra incendis a traves del telèfon D’emergència 112, C.E.CAT. i la Plataforma Hermes, amb tot el personal de Port Ginesta i amb la participació de Cossos de Bombers de la Generalitat de la  Regió d’Emergències Metropolitana Sud i destacaments del Servei d’Emergències Mediques de la Generalitat de Catalunya (S.E.M.).

El simulacre es va realitzar durant el dematí a les instal·lacions de Port Ginesta, amb una durada de quasi 3 hores i va consistir principalment en la simulació d’un incendi en una embarcació a dins de la nau del port i en el rescat i evacuació d’una persona inconscient, per possible atac cardíac, en una embarcació a dins de la cabina de pintura.

El personal del port i els cossos de la Generalitat van actuar segons el que es disposa en el nostre Pla d’autoprotecció (P.A.U. 2013).

El simulacre va finalitzar amb una enriquidora reunió de conclusions amb el personal del port, bombers i personal dels S.E.M. .

A destacar la rapidesa en arribar a les instal·lacions de Port Ginesta dels Serveis del S.E.M i dels Cossos de Bombers de la Generalitat, i la gran professionalitat de tot el personal participant.

La valoració des de la direcció del Port i per part de tots els participants en aquest simulacre ha sigut realment molt positiva.

200213 055200213 098200213 107200213 114