CURS DE MARINER PORTUARI 2015

CURS MARINER PORTUARI 2015 (2)CURS MARINER PORTUARI 2015 (1)

Durant el mes d’octubre i novembre s’està realitzant a Port Ginesta la formació Marítima i Portuària, tant teòrica com practica del curs de MARINER PORTUARI per a joves que actualment es troben a l’atur.  

El projecte dirigit per l’Ajuntament de Sitges a través del nivell 10, centre d’iniciatives econòmiques de Sitges, amb el recolzament de la Unió Europea sobre el Fons Social Europeu, el Ministeri d’ocupació i Seguretat Social, la Generalitat de Catalunya mitjançant el  Departament d’Empresa i Ocupació SOC, el Consell Comarcal de Garraf, la Diputació de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya a través de la Facultat de Nàutica de Barcelona i dels tres ports de Sitges, Port Ginesta, Club Nàutic Garraf i el Port d’Aiguadolç.  

El curs  pretén formar a joves d’ entre 16 i 30 anys en l’ àmbit marítim portuari, per donar una sortida professional als mateixos i una oportunitat de formació i laboral dintre del nostre sector.

En aquest primer any, més de 15 alumnes estan realitzant el curs, que tindrà una durada total de 200 hores, de les quals 130 són teòriques i 70 de practiques realitzades als ports que han acollit i que estan potenciant la interesant  iniciativa de formació marítima.

Els hi desitgem el millor futur a tots aquest nois i esperem que molt aviat puguin formar part de la plantilla d’algun port del litoral.