GALA LLIURAMENT PREMIS UIM A MONTECARLO-MÓNACO

 

Carlos Santaella i Toni Guinot, de l’equip de Motonàutica del C.M. Port Ginesta presents a la gala de lliurament de premis UIM a Monte Carlo, Mònaco, com a campions mundials.

 

La Unió Internationale Motonautique U.I.M, va premiar al se Champions Awards Giving Gala celebrada el passat dissabte 7 de maç, a l’equip espanyol X Marine Racing de Santaella i Guinot, que el passat mes d’octubre van guanyar el Campionat Mundial d’Endurance a la categoria Class B, que es va disputar en aigües del port de Badalona.

 

L’acte que va homenatjar a tots  els esportistes campions a les seves corresponents categories, va tenir lloc a la Salle des Étoiles del Hotel Sporting Monte Carlo, en el principat de Mònaco. Panorama Nàutic també va assistir a l’acte per donar suport a aquest grans campions.

 

Cada any la UIM rep sol·licituds de les autoritats nacionals de la UIM, socis, equips de carreres, constructors de vaixells, fabricants de motors, universitats, centres d’investigació, científics, organitzacions no governamentals (ONG), organitzadores d’esdeveniments, empreses i persones que han demostrat posseir inspiració, visió, innovació, lideratge i crear aplicacions en benefici del medi ambient.

 

A esta gala van assistir Carlos Santaella i Toni Guinot, com vigents Campions del Mon en la categoria d’Endurance Class B, Boat Production con Graünner Stilete 26 y Suzuki DF250 i base nàutica en Port Ginesta, van rebre els seus trofeus de la ma de les autoritats de la UIM.

 

Moltes Felicitats !!!

 

WORLD CHAMPIONS MONACO TONI I CARLESWORLD CHAMPIONS MONACO PREMIO ENTREGA