II REGATA CANAL DE MALLORCA TROFEU ALFONSO ECHEGARAY

II REGATA CANAL DE MALLORCA  – TROFEU ALFONSO ECHEGARAY

Regata d’Altura – 11-12 Octubre 2013

 CM Port Ginesta – RC Nàutic Port Pollença

Tot està disposat per aquesta IIª Edició de la Regata d’ Altura Canal de Mallorca-Trofeu Alfonso Echegaray que tindrà lloc durant els dies 11 i 12 d’octubre.

Aquesta segona edició està organitzada per ANAM conjuntament amb la Família Echegaray-Figueras en col·laboració amb el CM Port Ginesta, RCN Port Pollença i el suport de la FCV i la RANC, amb la intenció de consolidar-la al calendari de regates i convertir-la en referencia per als navegants del litoral mediterrani.

Aquesta edició 2013 de la Regata d’Altura Canal de Mallorca-Trofeu Alfonso Echegaray serà puntuable pel circuit ANAM de regates 2014, conjuntament amb La Ruta de la Sal, La Regata del Delta, La Regata de Pollença i La Ruta de la Tramuntana.

La regata Canal de Mallorca-Trofeu Alfonso Echegaray és una amena regata de mitja distancia, en la que s’ha de travessar el Canal de Mallorca posant rumb a Cap de Formentor i una vegada superat s’ha de navegar la complexa Badia de Pollença fins a creuar la línia d’arribada, situada en el Reial Club Nàutic Port de Pollença, ubicat al fons de la mateixa.

La sortida està prevista pel proper divendres dia 11 d’octubre, a les 17:00 hores des del CM Port  Ginesta, amb arribada al RCN Port de Pollença.

Per tal de seguir fomentant l’esperit de camaraderia que marca la regata, s’ha preparat pel dissabte a la nit una Barbacoa d‘Arribada per als participants al Reial Club Nàutic Port de Pollença que tindrà lloc després de l’ Acte Oficial de Lliurament de Trofeus.

Els participants gaudireu d’ amarrament gratuït la setmana posterior a la regata.

Para més informació e inscripcions: www.anambcn.org

ANUNCI II REGATA CANAL MALLORCA-TROFEU A.ECHEGARAY