LLIURAMENT DE PREMIS DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE MOTONAUTICA A PORT GINESTA

El passat dissabte dia 29 de novembre, la Federació Catalana de Motonàutica va lliurar un diploma al Club Marítim Port Ginesta, pel seu suport continuo a la Federació i aquest esport.

El diploma va ser lliurat pel Sr. Gerard Figueras, Director General d’Esports de la Generalitat de Catalunya i el va recollir el Sr. Rodrigo de Febrer Herrán, Capità de Port Ginesta.

El president de la F.C.M., el Sr. Miquel Mallafre va lliurar també trofeus als guanyadors de diverses proves autonòmiques, nacionals e internacionals. Cal destacar el lliurament del trofeu de Campions d’Europa a l’equip de Motonàutica del Club Marítim Port Ginesta patronejat per Jordi Olesti i David Burgos, i el títol de Campions del Món a l’equip de motonàutica també del Club Marítim Port Ginesta de Carlos Santaella i Toni Guinot.

ENTREGA DE TROFEOS DE LA FCM A PORT GINESTA (FOTO)

D’esquerra a dreta: Daniel Fernández, Vocal de la junta de la FCM., Gerard Figueras, Director General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Rodrigo de Febrer Capità de port Ginesta, Josep Maria Fernández, vicepresident 2º de la FCM i Miquel Mallafré, President de la Federació Catalana de Motonàutica.