3ª PROBA MOTONÀUTICA – CAMPIONAT DE CATALUNYA DE ENDURANCE

FOTO 3ª PROBA MOTONÀUTICA – CAMPIONAT DE CATALUNYA DE ENDURANCE

Sandro Pelucca formarà equip amb Estel Font, l’única dona d’aquesta modalitat, de moment…

3ª PROBA MOTONÀUTICA – CAMPIONAT DE CATALUNYA DE ENDURANCE

El proper diumenge 15 de juny, tindrà lloc a Port Ginesta (Barcelona) la tercera regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motonàutica de la modalitat Endurance. Participen a aquesta modalitat embarcacions de competició procedents de la navegació d’esbarjo de fins a 8 metres d’eslora propulsades amb motors fora-borda de fins a 300 cavalls de potència.

Aquesta és la tercera de les cinc regates previstes per al Campionat de Catalunya, l’únic d’aquest tipus que es disputa a tot l’estat espanyol.

Han confirmat la seva participació els campions del Món 2013 de la categoria de promoció, els catalans Sandro Pelucca i Josep Maria Izquierdo, que van guanyar el títol formant equip, però que ara corren cadascú amb la seva pròpia embarcació, així com els campions d’Europa 2014 de la categoria S2, els també catalans Jordi Olesti i David Burgos, si bé el torneig català es disputa a categoria única.

La regata, organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica i Port Ginesta, constarà de dues mànegues puntuables que es disputaran a l’exterior del port, però que podran ser seguides pel públic, de forma totalment gratuïta, des de l’espigó del mateix port. Els entrenaments estan previstos a les 11.00h i les mànegues tindran lloc a continuació, amb un recorregut aproximat de 30 kilòmetres per a cadascuna d’elles.

Les següents curses d’aquest campionat tindran lloc a Garraf i Amposta.