MOTONAUTICA: OLESTI-BURGOS, CAMPIONS D’EUROPA

MOTONÀUTICA:  OLESTI-BURGOS, CAMPIONS D’EUROPA

IMG_7320 b (3) PODIO

Els pilots catalans Jordi Olesti i David Burgos, de la Base de Motonàutica de Port Ginesta, es van proclamar Campions d’Europa de motonàutica de la classe S1, al guanyar el campionat d’aquesta modalitat disputat el passat cap de setmana, dies 10 i 11 de maig, al Club Náutico Mar Menor de Los Alcázares (Múrcia).

Aquest campionat va comptar amb la participació d’espectaculars embarcacions procedents d’Itàlia, Portugal i diferents llocs de l’estat espanyol, embarcacions que poden fer fins a vuit metres d’eslora i estar propulsades amb motors de més de 400 cavalls de potència.

La regata es va decidir en dues mànegues, puntuables les dues. La primera es va disputar el dissabte, en unes condicions molt dures que van ocasionar diferents retirades i avaries, mentre que la segona mànega, disputada el diumenge, va transcórrer en aigües tranqui-les, la qual cosa va permetre a algunes embarcacions assolir velocitats mitjanes pròximes als 60 nusos.

L’equip Olmarine, amb base a Port Ginesta, de Jordi Olesti i David Burgos, propulsat amb un motor Yamaha de 200 CV, va guanyar la primera mànega i va fer una quarta posició a la segona, la qual cosa li va donar el títol europeu. Altres pilots catalans classificats van ser l’equip de Carles Santaella i Toni Guinot, subcampions a la classe Boat Production, i l’equip Italmotonáutica de Sandro Pelucca i Josep Maria Izquierdo, segons a la categoria de Promoció, amb un motor de 140 CV.