CAMPIONANT DEL MÓN ENDURANCE

foto campionat del mon endurance

 

L’embarcació de Jordi Olesti i David Burgos

 

Els equips de motonàutica de Port Ginesta participen al campionat del món 2014

Els propers dies 10, 11 i 12 d’octubre tindrà lloc a Badalona el Campionat del Món de motonàutica de la modalitat Endurance Class B, per a quatre categories (Promotion, Boat Production, S2 i S1). Aquesta modalitat agrupa embarcacions derivades de la construcció en sèrie de només 8 metres d’eslora. D’aquesta manera hi ha la classe Promotion (Promoció), reservada a embarcacions amb només 150 cavalls de potència, però també hi ha la categoria S1 on es superen fàcilment els 400 cavalls.

En aquestes darreres temporades els equips catalans han aconseguit experiència i un bon palmarès. Destaca l’equip Italmotonàutica, de Sandro Pelucca i Josep Maria Izquierdo, campions del Món de Promotion l’any 2013 i els equips de Port Ginesta; Olmarine Power Boat, de Jordi Olesti amb el badaloní David Burgos, que són els actuals campions d’Europa de la classe S2, amb una embarcació Phantom i un motor fora-borda Yamaha de 200 cavalls. També cal tenir en compte l’equip Cèltic de Carles Santaella i Toni Guinot, amb una embarcació Graüner i un motor fora-borda Suzuki de 250 cavalls.

La competició tindrà la seva base a Marina Badalona però podrà ser vista des de la platja de Badalona, ja que el circuit s’instal·larà a mar obert, entre el mateix port de Badalona fins a exhaurir pràcticament el front marítim de la ciutat.

En total està previst celebrar tres mànegues amb un recorregut de entre 35 i 60 milles per a cadascuna d’elles, dues el dissabte 11 i la final el diumenge 12 al matí.

La prova, que està organitzada per la Federació Catalana de Motonàutica, compta amb el suport de totes les institucions nàutiques locals, començant pel propi ajuntament de Badalona, el Club Nàutic Bètulo, el Club Natació Badalona, l’Hèlice Club i Marina Badalona, que acollirà la regata.

Molta sort a tots !!!