CENTRE DE MOTONÀUTICA A PORT GINESTA

El passat dissabte dia 30 de novembre, va tenir lloc a Port Ginesta la presentació de l’equip de motonàutica OLMARINE POWERBOAT TEAM que tindrà la seva base al nostre port.

La base de motonàutica esta formada de moment per l’equip, Olmarine Powerboat Team, de Jordi Olesti i David Burgos amb una embarcació Phantom 21‘, de 6,60 mts d’eslora, propulsada amb un motor fora-borda Yamaha de 200 cv i pels components del Celtic Boat Racing Team, de Carlos Santaella i Toni Guinot amb una Graünner Stilette 26’, de 7,65 mts d’eslora, propulsada amb un motor fora-borda Suzuki de 250 cv.

Port Ginesta serà la base d’entrenaments per tots dos equips, que tenen la intenció de participar la propera temporada en les regates puntuables pels campionats de Catalunya i del Món de la especialitat de Endurance.

A la foto, d’esquerra a dreta, Toni Guinot , Carlos Santaella , Miquel Mallafré , president de la Federació Catalana de Motonàutica , Rodrigo de Febrer, Capità de Port Ginesta, Jordi Olesti i David Burgos.

CENTRO MOTONAUTICA PORT GINESTA