CURS DE MARINER PORTUARI – LLIURAMENT DE DIPLOMES

LLIURAMENT DIPLOMES CURS MARINER (FOTO)

Lliurament de Diplomes del curs de MARINER PORTUARI realitzat als tres  Ports de Sitges, per a joves que actualment es troben a l’atur.

El projecte dirigit per l’Ajuntament de Sitges a través del nivell 10, centre d’iniciatives econòmiques de Sitges, amb el recolzament de la Unió Europea sobre el Fons Social Europeu, el Ministeri d’ocupació i Seguretat Social, la Generalitat de Catalunya mitjançant el  Departament d’Empresa i Ocupació SOC, el Consell Comarcal de Garraf, la Diputació de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya a través de la Facultat de Nàutica de Barcelona i dels tres ports de Sitges, Port d’Aiguadolç, Club Nàutic Garraf i Port Ginesta.

El curs  es per formar a joves d’ entre 16 i 30 anys en l’ àmbit marítim portuari, per donar una sortida professional als mateixos i una oportunitat de formació i laboral dintre del nostre sector.

Agraïm a totes les personalitats, organitzadors, col·laboradors i joves estudiants la seva assistència a aquest lliurament de Diplomes i que l’any vinent poder tornar a fer un altre curs.

Desitgem el millor futur a tots aquest nois i esperem que molt aviat puguin formar part de la plantilla d’algun port del litoral.