ENDURANCE 2015 – Primera cursa puntuable pel campionat de Catalunya d’Endurance.

El passat diumenge 29 de març a les instal·lacions del club nàutic El Garraf es va celebrar la primera proba puntuable pel Campionat Català de la categoria de motonàutica Endurance.

Amb unes condicions bones per a la pràctica d’aquest esport de velocitat, el circuit front al massís de Garraf entre la bocana del Club i el port de la cimentera amb 4 balises, el recorregut de 45 km de distancia.

Van tenir alguns incidents, destacant el més important que va patir Carlos Santaella i Toni Guinot de l’equip de motonàutica del Port Ginesta.

Van tenir un cop al trencar-se la barra de direcció quan navegaven a més de 55 nusos. Toni Ginot va sofrir una luxació de l’espatlla en impactar amb el casc de la seva embarcació.

El també pertanyents a l’equip de motonàutica de Port Ginesta, Jordi Olesti i David Burgos van finalitzar en primera posició, aconseguint una mitjana de la carrera de 50 nusos.

El podi va quedar configurat de la següent manera:

1 J. Olesti / D. Burgos – C.M. Port Ginesta

2 I. Sanz / E. Sanz – C. N. Riba roja

3 S. Pelucca / R.Sabate – C.N. El Garraf

La propera proba del circuit català es celebrarà en aigües de la Costa Brava, a les instal·lacions del Club nàutic Sant Feliu de Guixols el 18 d’Abril.

Molta sort per a tots !!!

ENDURANCE 2015 (2)

 

ENDURANCE 2015 (1)