INAUGURACIÓ DEL SAILING MEETING 2015

Aquest passat dijous 9 d’abril a les 18:30h, es va celebrar la inauguració oficial de la II edició del SAILING MEETING, la Fira internacional de la vela.

La presentació es va realitzar mitjançant un acte festiu al voltant del recinte firal, acompanyat de personalitats del sector de la nàutica, industrials i expositors que acabaven els últims preparatius per a la seva obertura.

Vam comptar amb l’assistència del Sr. Francesc Macias, Cap del Servei de Ports; el Sr. Josep Seguer, Gerent de la Federació Catalana de Vela; el Sr. David Grau, Regidor de Cultura, Festes i Universitats de l’Ajuntament de Castelldefels; el Sr. Ignasi Garrigó, Regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges, i en representació de Port Ginesta ens van acompanyar el Conseller Delegat Sr. Àlex Balletbó, la Directora del port, Sra. Maribel Sánchez-Cortés i el Capità de Port, Sr. Rodrigo de Febrer i rebuts pel coordinador del Sailing Meeting, Antoni Subirana.

Tot seguit a les presentacions, el Sr. Àlex Balletbó va procedir a tallar l’amarra com a fet simbòlic donant per inaugurada la fira. Acte seguit es va procedir a un petit parlament de les autoritats manifestant-nos el seu suport i col·laboració amb aquesta IIª Edició. L’acte va concloure amb una volta de reconeixement a tot el recinte i una degustació de cava Gramona.

Aquesta IIª edició, el Sailing Meeting obre les seves portes a partir d’avui divendres 10 d’abril, d’11h a 21h, destaquem el seu creixement progressiu amb l’ampliació del doble espai respecte a l’edició anterior, arribant a l’ocupació de 10.000m2, amb dos escenaris amb música i activitats contínuament,  60 embarcacions a l’aigua i arribant als 80 expositors.

Sailing Meeting 2015

INAUGURACIO IIª EDICIO SAILING MEETING

(Fotografia: Josep Seguer, Ignasi Garrigó, Antoni Subirana, Àlex Balletbo, David Grau, Francesc Macias)