Inauguració Sailing Meeting 2014 PORT GINESTA

Inauguració Sailing Meeting 2014 PORT GINESTAFOTO JPG INAUGURACIÓN SAILING MEETING

Aquest passat dijous 24 d’abril sobre les 19:30 h de la tarda es va celebrar la inauguració oficial del SAILING MEETING , la primera fira internacional de la vela.

La presentació es va realitzar mitjançant un acte festiu al voltant del recinte firal, acompanyat de personalitats del sector de la nàutica, industrials i expositors que acabaven els últims preparatius per a la seva obertura.

Vam comptar amb l’assistència, per part de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Pere Padrosa Director General de Transports i Mobilitat, la Sra. Rosa Busquets, Sots-Directora general de Ports i Aeroports, el Sr. Francesc Macias, Cap del Servei de Ports i el Sr. Juan Vaz, Cap de Gestió Portuària, i per part de l’Ajuntament de Sitges amb el Sr. Ignasi Garrigó, Regidor de Turisme i platges, i en representació de Port Ginesta ens van acompanyar els Consellers Delegats Sr. Alex Balletbó i el Sr Joan Tubella, la Directora del port, Maribel Sánchez-Cortés i el Capità de Port Sr. Rodrigo de Febrer.

Tots ells van ser rebuts pel coordinador de Sailing Meeting Sr. Antoni Subirana i tot seguit a les presentacions, es va fer una volta de reconeixement de tot el recinte firal i finalment es va procedir a un petit parlament de les màximes autoritats manifestant-nos el seu suport i col·laboració amb aquest nou projecte.

L’acte va concloure amb una petita actuació musical al costat d’una ballarina que va amenitzar l’ambient.

La inauguració va comptar amb unes 200 persones al costat d’uns 50 expositors, representants de Clubs nàutics, industrials, firmes de roba nàutica i exposició de vaixells a l’aigua tant nous com d’ocasió.

El Sailing Meeting obre les seves portes a partir d’avui divendres de 11 a 21 h, excepte el dissabte que l’horari s’ampliarà fins a les 24h, ja que al capvespre celebrarem la I Passarel.la de moda

nàutica seguida a posteriori de música amb deejay’s i degustació gratuïta de vi de la bodega de Cal Pla, cava Gramona i combinats Macallan i Brugal , tot en un ambient distès i festiu.