RUTA DE LA TRAMUNTANA 2015

Regata Ruta de la Tramuntana 2015 barco navegandoRegata Ruta de la Tramuntana 2015 trofeos

Foto: Oriol Badia, Daniel i Aina amb els  trofeus aconseguits el passat cap de semana.

El J105 PORT GINESTA participa a la regata d’e altura de ANAM Ruta de la Tramuntana 2015, aconseguint un primer lloc a la seva categoria i  un segon en temps compensat.

La sortida des de el CN El Balis es va produir amb un SW de 6-8 nusos de vent que es va mantenir fins a prop de les 04h de la matinada, hora en que va fer la seva aparició la anunciada Tramuntana, que va durar menys del previst, calmant a l’altura de les Medes.

L’embarcació PORT GINESTA va clarejar al costat de les embarcacions de major eslora, adoptant una tàctica de defensa, en  tenir el temps compensat al seu favor.

De les Medes fins a entrar a la Badia, la regata va ser lenta degut al poc  vent , fins que a les 10h del matí va entrar una petita brisa que va permetre al PORT GINESTA entrar segon en temps compensat i primer de la seva categoria.

Com sempre felicitar a la tripulació pel merescut guardó i agrair a tots els nostres  patrocinadors: Helly Hansen, Duarry, Ausmar i Sailing Meeting el seu recolzament  incondicional.