I CONCURS DE FOTOGRAFIA NAUTICA 2014

El passat divendres 17 d’Octubre, durant la celebració del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, vam fer l’entrega de premis del “I Concurs de Fotografia Nàutica de Port Ginesta” amb col·laboració de revista del sector Náutica & Yates N&Y.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc al stand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics i la van fer Lluis Bosch, Executiu de la revista N & Y; Maribel Sánchez-Cortés, Directora de Port Ginesta i Rodrigo de Febrer, Capità de Port Ginesta.

El jurat que va deliberar va estar compost per la direcció de N&Y, un fotògraf de prestigi internacional i per gran part del personal de Port Ginesta.

La fotografia guanyadora i els dos classificats finals van ser:

Guanyadora:

2na. Classificada: “Ciao Port Ginesta” de Montserrat S.

3era. Classificada: “See You” de Toni G.

El premi per a la guanyadora del concurs es d’un talonari de tickets per a un sopar per a 2 persones en cadascun dels 7 restaurants del port que col·laboren amb el concurs i la publicació de la fotografia a la revista N&Y.

Des d’aquestes línies volem felicitar als guanyadors i participants del concurs i donar les gràcies a tots els col·laboradors d’aquesta primera edició i els esperem a la II Edició del Concurs de Fotografia Nàutica per l’any vinent.

M I R A N T   E L S   P E I X O S - MONTSE SEGALA NOVELL

                                                                                  “Mirant els peixos” de Montse S.