29/06/13 JORNADA SOLIDARIA PER A LA INCLUSIO A PORT GINESTA

DESCARREGAR PROGRAMA: Flyer Jornada Vela – Puerto

A les instal·lacions de Port Ginesta, el proper dissabte 29 de juny, el Club Marítim Port Ginesta i la Fundació Reto organitzem una jornada de vela solidària per fer un bateig de mar amb persones amb discapacitat intel·lectual i així compartir amb ells la nostra passió pel mar.

L’activitat estrella de la jornada és convidar als participants i acompanyants a sortir a navegar amb els nostres velers, i que puguem gaudir de l’experiència de navegar plegats. Els participants embarcaran a les 10:00h i els velers sortiran de port cap a les 10:30h del matí

Serà una jornada plena d’activitats relacionades amb la mar perquè tots junts gaudim d’un dia en família en un entorn mariner i amigable.

Fundació Reto oferirà a les 14:00h un picnic gratuït a tots els assistents, a la explanada de les palmeres a la zona de la ampliació de Port Ginesta.

Es realitzaran tallers de nusos i creativitat durant el dia i tots els assistents podran gaudir també de la bonica Cala Ginesta, un petita platja a la que s’accedeix a través del mateix port.

Serà un dia molt agradable en família , apunteu-vos-hi i fem entre tots una gran festa.

Mes informació;

www.clubmaritimportginesta.com i a info@retofundacion.org