PORT GINESTA FUNDACIO RETO JUNY 2013

1ª JORNADA MARINERA INCLUSIVA (carta d’agraïment a tot Port Ginesta)

Benvolguts amics;

Estem impressionats amb el resultat de la jornada celebrada el passat 29 de juny a Port Ginesta, l’objectiu s’ha assolit amb nota molt alta. Gràcies per creure que la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual no només és possible si no també necessària i positiva. Ens heu donat l’oportunitat de demostrar que entre tots podem fer-ho, que podem compartir capacitats i gaudir plegats de la vostre passió pel mar.

Gràcies per dibuixar somriures inclusius. La jornada ens ha deixat imatges emocionalment captivadores que fan que tot l’esforç es vegi recompensat. El somriure d’aquesta mare no ens deixa indiferents, ens dona força perquè aquesta sigui la primera de moltes.

FOTO MADRE HIJO

Per fer inclusió d’una manera efectiva era imprescindible conscienciar i assolir la participació social, doncs és l’entorn qui ha d’extreure conclusions positives. Des de la Fundació Reto volem donar-vos unes gràcies sinceres, a Port Ginesta per creure en el projecte des de el primer moment, als voluntaris, als armadors, als patrocinadors i col·laboradors, a les famílies, a tots.

FOTO GRUPO

Heu aportat el vostre granet de sorra per fer una societat més justa i sincera, on els beneficis emocionals han estat per sobre d’altres. Mil Gràcies

Antonio Robreño

Fundació Reto

LOGO FUNDACIO RETO