PRESENTACIÓ SAILING MEETING 2015

SAILING MEETING 2015 PRESENTACION

 

Foto d’esquerra a dreta: Oriol Badia, Ignasi Garrigó, Rodrigo de Febrer, Vinyet Lluis, Antoni Subirana, Alex Balletbo, David Grau i Joan Tubella.

 

El passat divendres 27 de Febrer es va presentar la Segona Edició del “SAILING Meeting” la Fira Internacional de la Vela, que es celebrarà en les instal·lacions del Port Ginesta del 9 al 12 d’Abril de 2015.

Van assistir a la presentació els Consellers Delegats de Port Ginesta, el Sr. Alex Balletbo i el Sr. Joan Tubella, representants de l’Ajuntament de Sitges, la Sra. Vinyet Lluis i el Sr. Ignasi Garrigó, el Regidor de l’Ajuntament de Castelldefels, el Sr. David Grau, el President la Federació Catalana de Vela; el Sr. Xavier Torres, el Capità de Port de Port Ginesta, el Sr. Rodrigo de Febrer i el Director del Sailing Meeting 2015, el Sr. Antoni Subirana, a més de expositors i personalitats del sector nàutic del país.

El programa es va estrenar amb la presentació del videoclip promocional de SAILING meeting 2015 i es va mostrar a la vegada el projecte de la Feria de la Vela mitjançant un audio-visual que va destacar els principals elements de SAILING meeting’15, les principals marques, el millor ambient i la perfecta localització a Port Ginesta, un port esportiu modern e immediat al Parc que Natural del Garraf.

Acte seguit els assistentes van poder gaudir d’un aperitiu cortesia de caves Gramona, Celler de Cal Pla i el millor pernil de “Los Santos Ibèrics”, tot al restaurant Marisqueria Santos, ubicat al moll de ponent de Port Ginesta.

Àrea de comunicació

Sailing meeting 2015