PROGRAMA JOVES PER L’OCUPACIÓ – FORMACIÓ AL SECTOR PORTUARI

Un grup de 13 joves, entre 17 i 25 anys, residents a Sitges, Cubelles, Canyelles, Olivella i Sant Pere de Ribes han participat en un curs formatiu dels ports de Sitges, amb docents de la Facultat de Nàutica de la Universitat Politècnica de Catalunya.

A la primera fase han fet la formació al sector portuari i a la segona fase, amb la realització de pràctiques laborals als ports d’Aiguadolç, Club Nàutic Garraf i Port ginesta i a les empreses Talleres del Mar i Yamaha Motor Centre BCN.

Amb una demostració dels aprenentatges nàutics adquirits, es va celebrar a Port Ginesta l’acte de cloenda. La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia Prieto va dir que “és una prioritat de l’ens comarcal i dels Ajuntaments fer accions per afavorir la formació dels joves i la lluita contra l’atur juvenil”. Va agrair el treball conjunt amb els Ajuntaments, la UPC, els ports, les empreses i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

A l’acte hi van assistir l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo; el regidor d’Ensenyament, Joventut i Ocupació de Sitges, Eduard Carrillo i altres representants dels Ajuntaments implicats, dels centres formatius, dels ports i del SOC.

Aquest és un programa coordinat pel Consell Comarcal del Garraf en conveni amb els Ajuntaments de Sitges, Cubelles, Olivella i Canyelles, amb subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Agraïm a tots els organitzadors, col·laboradors i joves la seva assistència a aquest programa i els hi desitgem el millor futur laboral a tots.

Dos d’aquests nois han entrat a formar part de la plantilla de Port Ginesta per treballar al port durant sis mesos. Benvinguts !!!

Formació joves 2016.3 Formació joves 2016.4 Formació joves 2016.2 Formació joves 2016.1