REGATA SAILING MEETING – TROFEU BUJONS ASSEGURANCES

REGATA SAILING FONTO 1IMG_8374

DSC06900 (2)

DSC06926 (2)

DSC06908  (2)

DSC06921

Després de la reunió de patrons els 17 vaixells inscrits a la Regata Sailing Meeting-Trofeu Bujons Assegurances, van sortir sortint cap a la regata en un dia amb sol, calor i molt poc vent.

Pocs minuts després, la situació va canviar completament, va arribar des de mar una línia de fort vent, i pocs minuts abans de les 12 h va arribat un garbí de 15/20 nusos i molta mar. Aquest canvi sobtat de condicions va complicar al Comitè la tasca de abalisar el doble camp de regates: un triangle d’una milla per al grup Promoció i un sobrevent/sotavent de 2 milles per al grup Creuer RI (2 voltes en tots dos casos).

Durant el temps que va durat l’aplaçament ja es van veure els primers abandonaments, amb el vent constant sobre uns 20 nusos i molta mar. Els vaixells s’han preparat amb rissos, focs i gènoves reduïts.

Finalment, a les 12.42 h es va fer el senyal d’atenció del grup Creuer RI, i 10 minuts més tard al grup Promoció. El vent es va mantenir sobre 20 nusos, amb pujades a 25 nusos que van posar vaixells i tripulacions a prova, també es van produir dos abandonaments més. La regata va estar força ràpida i a les 14.30 h ja havien creuat la línia d’arribada totes les embarcacions.

Classificació general

  • Creuer RI: 1r Slick (CNG) – 2n Paranà (CMPG) – 3r Jambo      (CNG)
  • Promoció: 1r Rateta (CNPS) – 2n Tireless (CMPG) – 3r Kalidon      (CMPG)

Lliurament de premis i trofeus i sorteig de regals

A les 19 h es van trobat a l’escenari principal del Sailing Meeting. En primer lloc es van lliurar els trofeus als tres primers classificats de cada grup i a continuació es va donar el premi especial al guanyador RI: un any d’assegurança del vaixell per gentilesa de Bujons Corredoria d’Assegurances, que fa ser al Slick.

Després es va fer els sorteigs de material de seguretat i acastillatge per gentilesa de ADP Alfonso de Prada i sorteig de dues estades a l’escar (una per a cada grup) per gentilesa de Port Ginesta.

Per finalitzar es va servit un pica-pica per gentilesa de la Marisqueria Santos.

També volem agrair a la RANC per posar a la nostra disposició el Comitè de Regates i al Club Nàutic Garraf pel seu suport logístic.

Moltes gràcies a tots els vaixells per la seva participació i a tots els patrocinadors que han fet possible aquesta regata!!!