Resultats de la II Edició de la Regata Canal de Mallorca – Trofeu Alfonso Echegaray

Resultats de la II Edició de la Regata Canal de Mallorca – Trofeu Alfonso Echegaray
11 i 12 d’Octubre de 2013

Aquesta II edició de la Regata Canal de Mallorca–Trofeu Alfonso Echegaray, que va salpar el divendres 11 d’octubre de Port Ginesta cap al Port de Pollença amb 24 embarcacions, va ser una magnífica regata que, a més de ràpida, va permetre a gran part de la flota arribar en un sol bordo.

Abans de la sortida de la regata a Port Ginesta va regnar durant tot el dia un gran ambient mariner amb tots els participants gaudint del concert del grup Los Traviesos, que van recordar amb la seva música, a l’Alfonso Echegaray i van animar a la flota abans de salpar cap a Pollença.

La sortida de la regata es va fer amb un vent de NE de força 3, que es va mantenir durant tota la travessa amb una intensitat de 17 a 25 nusos, el que va permetre que la gran majoria del vaixells participants, arribessin amb rumb directe.

El dissabte 12 d’octubre a les 08:02:20 creuava la línia d’arribada el Saliar, Moody 64 de Jordi Tubella del CM Port Ginesta guanyador en temps reial, seguit de Marina Port Vell – Sailing Control, BH 36, de Toni Guiu del RCN de Barcelona i de The Best Skipper, Hanse 461, de Enric Curt del CN Vilanova.

Per seguir amb l’esperit de camaraderia de tota la regata, es va preparar pel dissabte a la nit una barbacoa d‘arribada per als participants al Reial Club Nàutic Port de Pollença que va tenir lloc després de l’ Acte Oficial de Lliurament de Trofeus.

Classificació Final: Acrobat, Sigma 38D, d’Amador Magraner del RCN Port Pollença es va proclamar guanyador absolut d’aquesta II Edició, en segon lloc el Marina Port Vell – Sailing Control, BH 36, de Toni Guiu del RCN de Barcelona i el tercer classificat, Dennis, Doufour 40 de Carles Marcet de CN Premià de Mar.

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies i felicitar a tots els participants i organitzadors de la Regata i animar-los a participar en la III Edició que amb molt de gust acollirem a les nostres instal·lacions de Port Ginesta.

_AFB4930 _AFB5081A1 _AFB5149A1